Project Management Challenge – Life. Reloaded

  

În perioada 24-25 aprilie 2015 va avea loc cel de-al doilea modul de competențe antreprenoriale intitulat „Project Management Challenge – Life. Reloaded", susținut de Marius FOICA – Senior Project Manager în cadrul firmei Atos IT Solutions and Services.

De ce ai participa?

·       Pentru că înțelegerea conceptelor de project management sunt baza pentru construirea oricărei cariere în acest domeniu indiferent de industrie; 

·       Pentru că îți vei îmbunătăți abilitățile de Comunicare, Influențare, Negociere, Delegare, Leadership;

·       Pentru că îți vei antrena gândirea analitică prin aplicarea teoriei în practică;

·       Pentru că vei afla cum se coordonează stagiile unui proiect;

·       Pentru că vei putea să înțelegi ce roluri ai putea prelua în cadrul unui Project Management Office;

·       Pentru că te vei familiariza cu conceptele de bază în management-ul proiectelor și vei afla care sunt aptitudinile cheie ale unui Project Manager;

·       Pentru că vei fi pus faţă în faţă cu nişte oameni faini, cu experienţă practică, care îţi vor spune unde au greşit ei, ce au învăţat din greşeli şi cum au ajuns unde sunt azi;

·       Pentru că şi tu ai ceva de spus, iar noi vrem să te ascultăm.

Pe lângă toate acestea, mai poți primi și un voucher în valoare de 300 de lei pe care să îl folosești în librăriile Cărturești, dacă ești unul dintre primii 170 de studenți care se înscrie la acțiunile proiectului și care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:

1. Ești student UPT (licență sau master)

2. Participi la cel puțin un modul de dezvoltare a competențelor antreprenoriale

3. Participi la cel puțin un eveniment din seria "Cariere de succes"

Modulul se adresează tuturor studenților UPT, iar selecția se face pe principiul “primul venit, primul servit” până la ocuparea celor 35 de locuri disponibile.

Pentru înscrieri, vă rugăm să vizitați site-ul proiectului https://ovdip.upt.ro, secțiunea Campus virtual. Mai multe informații despre modul și nu numai, puteți obține din afișul atașat, de pe site sau de pe pagina de facebook a evenimentului, dar și de la coordonatorul acțiunii, Ciprian Dughir (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Această acțiune este organizată prin proiectul POSDRU/156/1.2/G/136302, Orientarea programelor de studii pe realitatea economică regională, validarea acestora de către actorii economici şi dinamizarea relaţiei în tripleta universitate-student-companii, pentru un învăţământ superior tehnic performant – OVDIP.